Region

Svet

Niški hard rok sastav Kerber, 12. decembra u Sava centru!

Legendarni niški hard rok sastav Kerber održaće, sa gudačkim orkestrom, akustični beogradski koncert u Sava Centru 12. decembra sa početkom u 20:30 časova.

Niški hard rok sastav Kerber, 12. decembra u Sava centru! Screenshoot Youtube



Nakon prepunog koncerta u Hali sportova 2012. godine, hitovi poput "Ratne igre",  "Nebo je malo za sve", "Bolje da sam druge ljubio", "Mama tata …" i drugi, ovoga puta zagrmeće unplugged u najakustičnijem beogradskom koncertnom prostoru.

Bend je najavio da će ovo svakako biti jedan veoma poseban koncert, pošto unplugged podrazumeva neku drugačiju emociju. Kerber će u Sava Centru izvesti  prearanžirane pesme uz pomoć prijatelja i gudačkog orkestra. Uz violine, ksilofon, kontabas i perkusije publika će moći da čuje svoje omiljene pesme izvedene na nešto drugačiji način.

Nakon unplugged koncerata u Nišu, Knjaževcu i Aleksincu koji su održani uz puno pozitivnog naboja i emocija, čemu je sigurno doprineo i proširen sastav, red je došao i na beogradsku publiku. Vidimo se u Sava Centru 12. decembra!

Ulaznice za ovaj koncert se mogu kupiti po cenama  od 1.000, 1.300, 1.500, 1.800, 2.000 i 2.500 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim mreže kao i na blagajni Sava Centra.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>