Svet

Region

Ljubitelji franšize Star Wars: Na velikom platnu STAR WARS - BUĐENJE SILE! (VIDEO)

U sredu, 13. decembra u 18 časova svi fanovi Star Wars franšize imaće priliku da, u odabranim bioskopima, ponovo na velikom platnu odgledaju VII epizodu STAR WARS - BUĐENJE SILE (STAR WARS: THE FORCE AWAKENS)

Ljubitelji franšize Star Wars: Na velikom platnu STAR WARS - BUĐENJE SILE! (VIDEO) Promo



Projekcija će biti održana u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad) i CineStar (Novi Sad). Po završetku projekcije filma Star Wars - Buđenje sile, svi warseri koji na vreme obezbede svoje karte imaće priliku da prisustvuju i premijernim projekcijama filma STAR WARS - POSLEDNJI DŽEDAJI (STAR WARS: THE LAST JEDI).

Ulaznice za VII i VIII epizodu kupuju se posebno, kupovinom ulaznice za jednu od ove dve projekcije nemate mogućnost prisustvovanja na obe.
Na blagajnama i sajtovima navedenih bioskopa možete se raspitati o ceni i načinima kupovine ulaznica.

Film STAR WARS - BUĐENJE SILE jedan je od najuspešnijih filmova svih vremena sa ukupnom zaradom na svetskim blagajnama preko 2 milijarde dolara.

U Srbiji film je odgledalo 167 000 ljudi, a premijera je bila nezapamćeni filmski događaj, ne samo te godine! Ponoćne premijerne projekcije organizovane su u 32 bioskopske sale širom Srbije, bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center rasprodao je svih 11 sala, bioskop Cineplexx Delta City rasprodao je 5, Roda Cineplex 3, a Arena Cineplex u Novom Sadu 5 sala!

Ne propustite jedinstvenu priliku da se podsetite ove nesvakidašnje akcione avanture i da na najbolji mogući način napravite uvod u film STAR WARS - POSLEDNJI DŽEDAJI (STAR WARS THE LAST JEDI) koji će premijerno biti prikazan 13. decembra, a na redovne reperotare naših bioskopa stiže 14. decembra.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Tagovi

Film

Povezane vesti:


>