Zadruga

Parovi

Zadruga: Igra istine otkriva kakav je odnos između Baneta i Nene! (VIDEO)

Reality Zadruga, igra istine i pitanje kakav je odnos imeđu Baneta i Nene, otkriva zadrugarima ono što većinu njih zanima.

Zadruga: Igra istine otkriva kakav je odnos između Baneta i Nene! (VIDEO) Screenshoot YoutubeKucnula je  ponoć, Veliki šef je zadrugarima poslao pismo u kojem ih obaveštava, da je vreme da počne igra istine i da je ukućani učine što zanimljivijom, ali da pre svega budu iskreni. 
Igru je započela Kija, koja je uputila pitanje Banetu Čolaku. I kako sve zadrugare zanima kakav je odnos između Baneta i Nene, iskoristila je priliku da se to sazna iz prve ruke.

Bane je iskreno odgovorio:
"Između mene i Nene trenutno stvarno nema ništa. Da simpatije postoje,postoje, da će ona biti potencijalna užička mlada, možda hoće, ali da smo imali nešto konkretno, stvarno nismo. Može svašta da se desi. Odgovara nam da blejimo zajedno. Meni treba malo duži period da bi krenuo nešto, ja se ne ljubio na veče" 

Sledeće pitanje, Bane je postavio Teodori, da li su ona i Anđelo imali se*s u "Zadruzi, a zatim je isto pitanje postavio i Anđelu Rankoviću.


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>