Style

Ljubav

Brend Marinia predstavio je kolekciju za proleće/leto 2018 !

U okviru najveće regionalne modne manifestacije Serbia Fashion Week, u četvrtak uveče, 23. novembra kolekciju za proleće/leto 2018. predstavio je brend Marinia. 

Brend Marinia predstavio je kolekciju za proleće/leto 2018 ! Autor fotografija: Janko Petković



Kreacije dizajnerke ovog brenda Marine Ilić, ove jeseni prvi put prikazane su na New York Fashion Weeku, a revija u Masret centru Novosadskog sajma predstavljala je prvu priliku da se sa modelima iz kolekcije “Spectrum” upozna i domaća publika.

Specijalni gost revije bila je pop zvezda Jelena Tomašević koja je na pisti zablistala u haljinama brenda Marinia i na najbolji način prenela duh kolekcije “Spectrum”

- Prezadovoljni kako je protekla revija. Posle uspešnog predstavljana na Nedelji mode u Njujorku, cilj nam je bio da i u Srbiji prikažemo naše modele na jedinstven način u okviru modno-muzičkog spektakla. Po reakciji publike rekla bih da smo taj cilj i ostvarili.

Jelena Tomašević otvorila je reviju pesmom Košava, u haljini koja je odisala elegancijom, u srebrnim i srebrno-plavim nijansama. Jelena je inspirisala publiku i verujem da je njen očaravajući glas ostavio svakog bez daha. Takođe, raduje nas to što je revija bila izuzetno posećena. Veliki broj gostiju iz razlicitih delova Srbije kao i iz Amerike specijalno zbog ove prilike došao je u Novi Sad da podri modni uspeh brenda Marinia.

- Veoma smo ponosni što smo bili deo Serbia Fashion Week, jedne od najvećih nedelja mode u Evropi. Beskrajno smo zahvalni Svetlani Horvat, predsednici Serbia Fashion Week, koja nam je pružila ovakvu mogućnost da predstavimo naš dizajn- rekla je Ksenija Zlatić, suosnivač brenda Marinia, koja inače živi u Americi.

O tome čime je bila inspirisana dok je stvarala kolekciju Spectrum, dizajnerka Marina Ilić kaže:

- Pored, za naš dizajn, karakterističnih nijansi srebrne i zlatne, ovakolekcija inspirisana je spektrom zelenih, plavih i ciklama boja. One su kombinovane na jedinstven način u različitim modnim detaljima i materijalima, kao što su čipka i svila – ističući eleganciju našeg urbano-elegantnog stila. Pored veoma zanimljivih dugih haljina, posebno bih izdvojila modele koje sadrže korsete i koji su u trendu na modnoj sceni u Njujorku. Svaki je unikatno dizajniran i ručno izrađen sa dosta modnih detalja, kao sto su koza, cipka i metali.

Jedan od gostiju na reviji bio je i dr Branko Bojović, svetski priznati plastični hirurg Masačusets Dženeral bolnice u Bostonu. Dr Bojović poznat je srpskom auditorijumu po istorijskoj operaciji transplantacije lica o kojoj su opširno pisali domaći mediji. Specijalno za ovu priliku, dr. Bojović došao je iz Amerike da svojim prisustvom na reviji bodri svoju kumu Kseniju Zlatić i celokupan Marinia brend.​


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>