Zadruga

Parovi

Zadruga: Svađe među supružnicima ne jenjavaju, Sloba i Kija nastavljaju sa vređanjem! (VIDEO)

Reality Zadruga, postao je poprište svađa i ljubomorisanja između Kije i Slobe. Ona uporno tvrdi da mu ne prilazi iz zle namere, a Sloba joj poručuje da ne glumi sveticu.

Zadruga: Svađe među supružnicima ne jenjavaju, Sloba i Kija nastavljaju sa vređanjem! (VIDEO) Screenshot Youtube



Sloba Radovanovic je deo sinoćne žurke proveo u krevetu, ali nakog što ga je koleginica Vesna Zmijanac pozvala da im se pridruži, Sloba je ustao i počeo da se sprema.

Njegova supruga Kija, prišla mu je što je bilo dovoljno da rasprava počne, jer je Sloba ubeđen da mu ona prilazi samo kada Luna nije u blizini.
- Ja ću da ti prilazim kada god ja hoću. Sledeći put neka Luna dođe i sluša šta mi pričamo, jer pričamo baš ozbiljne teme. Ako imaš neki problem, pitaj svoju devojku, pitaj svoju mamu da li smeš!  dobacila je Kija, napuštajuci prostoriju.

Nakon par minuta vratila se u sobu, i rekla Slobi da je ne zanima ali da može da mu priđe kada hoće jer su zajedno bili pet godina.
- Nemoj da glumiš Bijonse neku meni ovde sada, kao što si ceo život! – iznervirano je odgovorio Sloba.
Na šta je Kija dobacila: 
- Vidi samo na Tviteru šta si pisao, pa se javi! 
- Pozdravi Andriju iz Budve, sa kojim si se viđala dok smo mi bili...ostao je Sloba nedorečen.
- Važi, ja ću ga pozdraviti, pozdravlja i on tebe, ali ti dobro proveri na Tviteru šta si pisao! - rekla je Kija.

Kija Kockar, je izašla je u dvorište, gde je ostalima pričala šta se desilo u spavaćoj sobi, a nešto kasnije, o Kiji sa Slobom su pričali Filip Đukić, Anđela Veštica i Tanja Jovićević. U njihov razgovor se umešala Kija, nakon čega se svađa među supružnicima nastavila.
- Ti si ušla da od mene napraviš monstruma, a znaš da ja to nisam! Stalno me napadaš!- tvrdio je Sloba.

-Jesi li ti bolestan čoveče? Da li je tebi normalno da ti prilazim kada si sa Lunom? Imaš li neki problem? Ajde da ga rešimo! Ti si moj život komentarisao tamo u sobi! Nemoj da ga komentarišeš!izričita je bila Kija.
- Ja vidim da ti podj*bavaš mene i Lunu! Viđala si se sa gospodinom sa kojim si sada i kada smo bili zajedno! – tvrdio je Sloba.

Kija je bila uporna, da Slobi ne prilazi iz zle namere, vec zato što mu nije bilo dobro ali je to njega još više iznerviralo,pa joj je odgovorio da glumi sveticu, nakon čega se ona vratila u kuću.
Sloba je ostalima rekao da jeste napravio sr**e ali da to nije razlog da mu se svi u***avaju u život.


Viber

Autor: O. J.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>