Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Maca opet šokira - Trpela sam maltretiranje, pretnje i udarce! VIDEO

Maca Diskrecija je jedna od najintrigantnijih učesnica rijalitija "Zadruga". Ona je iznela neke intimne detalje iz svog života, a tiču se njenih bivših ljubavi. Svakako da je život nije mazio, a to je poželela da podeli i sa svojim cimerima.

ZADRUGA: Maca opet šokira - Trpela sam maltretiranje, pretnje i udarce! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeMaca Diskrecija je u rijalitiju "Zadruga" već mnogo toga otkrila o svom životu napolju. Ovog puta rešila je da ispriča svoju priču Bori i Anđelu.

-  I kod jednog i kod drugog je ljubomora bila problem. Ovaj prvi mi je razbio telefon jer nije mogao da podnese da me neko zove. Pratio me je kada odem sa drugaricom na kafu. Pratio me je kad odem da radim, da pevam on dođe i onda mi dođe gazda lokala i kaže: "Molim te oteraj ovog momka, on nije normalan". Bukvalno je sedeo u kafiću i pratio da li me neko posmatra, da li me neko gleda, ko mi prilazi. Bio je opsednut mnome. Ja se vraćam sa svirke, mučio i kolege. Ostavila sam ga kad me nogom udario u bubrege. Ovaj drugi je živeo vani, pa sam saznala da prodaje drogu i isto je ljubomorisao - rekla je Maca.

Pogledajte u videu ispod celu Macinu potresnu ispovest:


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>