Region

Svet

PREMIJERA: Mia Borisavljević u šestom mesecu trudnoće snimila pesmu Kralju moj! VIDEO

Mia Borisavljević, bez obzira što je u drugom stanju, ne miruje ni jednog trenutka. Ona je svoje fanove obradovala novom pesmom pod nazivom "Kralju moj", za koju je objavila i spot.

PREMIJERA: Mia Borisavljević u šestom mesecu trudnoće snimila pesmu Kralju moj! VIDEO Foto: PromoIako je u šestom mesecu trudnoće, Mia Borisavljević i dalje radi punom parom i svaki trenutak dok ne postane majka koristi kako bi obradovala svoju publiku. Tako je nedavno rešila da svoje fanove počasti spotom za novu pesmu. Reč je o numeri ‘Kralju moj’ za koju je muziku napisao njen izabranik Bojan Grujić koji se i pojavljuje u spotu. Inače, tekst potpisuje hitmejker Dragan Brajović Braja, dok je aranžman uradio Aleksandar Sabić.

- Dragi moji, sa zadovoljstvom vam predstavljam svoj novi spot za pesmu ‘Kralju moj’. Hvala svima koji su učestvovali na ovom projektu u koji je uloženo mnogo truda i ljubavi. Sa nestrpljenjem očekujem vaše komentare. Voli vas vaša Mia - napisala je pevačica na društvenim mrežama i podelila sa pratiocima svoj novi singl.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>