Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Ni ne slute šta se napolju dešava - Marku i Divni DNK oduzeli ćerku!

Marko i Divna trenutno borave u rijalitiju "Zadruga" i ne sluteći kakvi se problemi dešavaju napolju. Naime, kako pišu pojedini mediji, popularnom paru su socijalni radnici odveli ćerku iz porodične kuće.

ZADRUGA: Ni ne slute šta se napolju dešava - Marku i Divni DNK oduzeli ćerku! Foto: Screenshot Youtube



Učesnici rijalitija „ZadrugaMarko i Divna DNK Kocić ostali su bez dvogodišnje ćerke Kristine. Odlukom suda, socijalna služba iz Svilajnca oduzela je dete Kocićima zbog neadekvatnih uslova u kojima živi. Dva socijalna radnika juče posetila dom Kocićkinog oca Tome Milanovića u selu Gložane i odveli dvogodišnju Kristinu, koju će vratiti roditeljima kada budu izašli iz rijalitija

Socijalni radnici juče su došli u dom Divninog oca Tome Milanovića u selu Gložane kod Svilajnca i predali rešenje o privremenom oduzimanju malene Kristine. Deda, kome su roditelji ostavili ćerku na čuvanje dok oni borave u rijalitiju, doživeo je šok. Pokušao je da zadrži unuku, ali ipak protiv zakona nije mogao.

- Kuku, šta ćemo da radimo?! Dva radnika iz socijalne službe, dečko i devojka, došli su kod nas. Rekli su mami: „Oblačite dete i krenite s nama u socijalno.“ Majka je s Kristinom i njima otišla u Svilajnac i oni su zadržali dete. Majka se plačući autobusom vratila u selo. Rekli su joj samo da ćemo dobiti dete kad majka i otac izađu iz rijalitija. Tata je očajan, majka samo plače. Ja sam bila u školi kad se sve to dešavalo - kroz suze priča i Milica i tvrdi da su se oni odlično starali o Kristini.

- Detetu kod nas ništa nije falilo, nije bilo ni gladno, ni žedno - kroz plač je rekla Divnina sestra.

Pre odlaska u rijaliti, popularni par je ćerku ostavio Divninom ocu i nagluvoj majci, uz obećanje da će se vratiti za dva-tri dana. Centar za socijalni rad je morao da ide u obilazak, s obzirom na to da deda nije zakonski staratelj, a iako su se u kući svi starali o Kristini, uslovi koje su zatekli bili su zapanjujući.

- Kuća bukvalno liči na straćaru, neuredno je i stvari su pobacane po podu. Kako kažu roditelji, u nekim delovima kuće imaju vodu, a u nekim ne. Isti je slučaj s grejanjem, zbog čega je centar morao da reaguje - kaže jedan od Divninih komšija.

Marko i Divna venčali su se početkom novembra, i to u rijalitiju. Njih je te večeri, nakon što je slavlje završeno, produkcija iznenadila tako što im je dovela ćerku, koju su videli posle dva meseca. S njom su bile i Divnine majka i sestra. Divna je od sreće zaplakala kad je ugledala devojčicu.

Kada je mala Kristina morala da ode, Divna je ponovo plakala, a Marko ju je tešio.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>