Region

Svet

Šta je hteo da kaže? Jedini Cecin zvanični dečko progovorio o njihovom raskidu!

Svetlana Ceca Ražnatović  veoma retko govori o svom ljubavnom životu. Javnosti je malo poznata emotivna strana folk pevačice kada su muškarci u pitanju, ali jednog je ipak pokazivala svima.

Šta je hteo da kaže? Jedini Cecin zvanični dečko progovorio o njihovom raskidu! Foto: Screenshot YoutubeBurna romansa trajala je šest meseci, a Ceca i Cvele razišli su se mirno i bez velike medijske pompe. Model i maneken Vladimir Cvetković bio je jedini muškarac kojeg je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović predstavila javnosti.
  
Pevačica i maneken su se zabavljali šest meseci, nakon čega je okončana jedna od najozbiljnijih Cecinih veza posle smrti njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana.
 
- Razišli smo se zbog nepomirljivih razlika u karakterima, ali uz dogovor i bez ružnih reči - izjavila je tada Ražnatovićeva.

Nekoliko godina kasnije, Vladimir je za emisiju "60 sekundi" otkrio zašto su se Ceca i on razišli.
 
- Dok je ta strast tu, to je sve bilo... Posle toga znači... Tako isto i ovo... Mi smo dva različita sveta. Dok je tu nešto postojalo, mi smo bili zajedno. Kad ne, mi nismo i to je to - rekao je Cvetković i pomalo zbunio javnost.

Šta je ovim hteo da kaže?

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/espreso

Povezane vesti:


>