Svet

Region

Kako je ubijen Đani Versaće? Nova serija rešava najveću misteriju! VIDEO

Kada je 1997. godine ubijen Đani Versaće, ceo svet je ostao u šoku. Misterija njegovog ubista postoji i do današnjeg dana, a ovaj slučaj se smatra jednim od najneuspešnijih u istoriji američke policije. 

Kako je ubijen Đani Versaće? Nova serija rešava najveću misteriju! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Španska oskarovka Penelope Kruz glavna je zvezda u seriji "Američka priča o zločinu", koja stiže u januaru sledeće godine. Prva sezona te serije, koja se bavila suđenjem O Džeju Simpsonu, dobila je odlične kritike. Druga se bavi ubistvom slavnog kreatora Đanija Versaćea.

Versaće je ubijen 1997. na stepenicama svoje kuće u Majamiju, a serija je zasnovana na knjizi "Vulgarne usluge" Morin Ort. Kreatora je ubio serijski ubica Endrju Kunanan, a potera za njim važi za jednu od najneuspešnijih u istoriji američke policije. Osam dana je policija tapkala u mraku, a Kunanan je nakon toga izvršio samoubistvo. Motivi njegovih zločina do danas nisu otkriveni u potpunosti, pa će serija pokušati da baci novo svetlo na ovaj slučaj. Uloga Versaćea dodeljena je Edgaru Ramirezu, koji je uz pomoć maske i šminke postao "pljunuti" kreator, njegovog ljubavnika igra Riki Martin, a sestru Donatelu, koja je vremenom promenila lični opis plastičnih operacija, igrati Penelope.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>