Zdravlje

Ljubav & Sex

Kako popraviti krvnu sliku? Ovo je prirodni lek!

Kako popraviti krvnu sliku a uz to primeniti prirodni lek? Odgovor leži u moćnom napitku koji je veoma delotvoran. Nemojte odlagati više da učinite nešto za zdravlje, već isprobajte recept odmah. 

Kako popraviti krvnu sliku? Ovo je prirodni lek!Kod krvne slike nije važan samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i nivo hemoglobina. Ukoliko je hemoglobin na niskom nivou, doći će do smanjenog prenosa kiseonika, a to će uzrokovati anemiju. Narodna medicina nudi veliki broj različitih, prirodnih i efikasnih recepata kojima se postiže povećanje hemoglobina u krvi. Za ostvarivanje ovog rezultata treba se koncentrisati na one recepte koji uključuju sastojke bogate vitaminima. Zato vam u nastavku teksta predstavljamo recept za pripremanje prirodnog eliksira.

On primetno povećava broj eritrocita i pozitivno se odražava na celokupnu krvnu sliku.

Sastojci:

200 ml meda,
200 g oraha,
200 g suvog grožđa,
200 ml soka od šargarepe,
200 ml soka od cvekle i
2 limuna

Priprema:

Operite limun i presecite napola. Iz svake polovine uklonite semenke. Sameljite ih zajedno sa korom, osim ukoliko je limun prskan, a zatim tu masu stavite u staklenu teglu od jednog litra. Zatim dodajte med, sok od cvekle i šargarepe i sve dobro izmešajte. Potom dodajte mlevene ili sitno seckane orahe i suvo grožđe i ponovo promešajte.

Navedena količina sastojaka će vam obezbediti jedan kilogram ukusne i zdrave smese. Pripremljeni eliksir čuvajte u tegli u frižideru.

Uzimajte po jednu kašiku ove smese pre svakog obroka, tri puta dnevno. Još jedna dobra strana ovog leka jeste to što nema neželjenih efekata. Bićete puni energije, a nakon dvonedeljnog korišćenja, proverite svoju krvnu sliku – sigurno ćete biti pozitivno iznenađeni.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/espreso

Povezane vesti:


>