Region

Svet

PUNO KOŠTA: Dara Bubamara se udaje, i to na ovoj luksuznoj lokaciji!

Pevačica Dara Bubamara uživa u vezi sa košarkašem Nemanjom Bezbradicom, a njihova ljubav otpočela je pre šest meseci. Srećni par rešio je da kruniše svoju ljubav brakom, a kao lokaciju, odabrali su veoma luksuzno mesto. 

PUNO KOŠTA: Dara Bubamara se udaje, i to na ovoj luksuznoj lokaciji! Foto: Screenshot YoutubeDara Bubamara uveliko planira venčanje sa košarkašem Nemanjom Bezbradicom, s kojim je u vezi tek šest meseci, oni spremaju svadbu u Dubaiu. Pevačica uporno pokušava da sakrije privatni život, a posebno momka s kojim nikada nije viđena u javnosti. Njeni prijatelji, oni malobrojni koji su imali priliku da upoznaju Nemanju, kažu da su njih dvoje idealan par i ne čudi ih što su odlučili da se venčaju posle pola godine zabavljanja.

Darina drugarica rekla je kako joj se pevačica poverila da će njeno i Nemanjino venčanje biti odmah posle koncerta u Areni.

- Nije mi otkrila kada ju je Nemanja zaprosio, ali mi je u poruci napisala da će svadaba biti u Dubaiu posle njenog koncerta u "Areni". Dara obožava Dubai, često ide tamo na odmor, pa pretpostavljam da je njena ideja bila da se tamo venča sa Nemanjom. Ona je juće otišla tamo nebi li se odmorila i zakazala hotel u kom će se venčati - rekla je njena prijateljica

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>