Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Jelena Golubović šokirala otkrićem na koji način može da zaradi 100.000 evra!

Jelena Golubović od kako je ušla u rijaliti "Zadruga" ne prestaje da iznenađuje gledaoce i ukućane. U toku žučne rasprave sa Mićom, sa kojim vodi rat od samog početka, Jelena je iznela informaciju koju do sada nikada nije. 

ZADRUGA: Jelena Golubović šokirala otkrićem na koji način može da zaradi 100.000 evra! Foto: Screenshot YoutubePoznati rijaliti igrač i rediteljka, Jelena Golubović, od samog ulaska u rijaliti "Zadruga" iznova i iznova šokira svojim ponašanjem. Ona je u ratu sa Lepim Mićom od početka, a njihov odnos je sve gori, pa je tako čak Žiži jednom i pozlilo zbog njihove svađe. Rediteljka je uspela da isprovocira i izvređa Žižu, kojoj je to teško palo, a u tom trenutku Lepi Mića je stao u njenu odbranu.
 
- Je*em ti ja majku. D*oljo, mene vređaj, a ženu postavi na miru. Kad te prebijem, ni 100 tužilaca ti neće pomoći - urlao je Lepi Mića, koji je uspeo da je pljune čak jedanaest puta, a Jelena se nadovezala.
 
 - Ja raširim noge i dobijem 100.000 evra za seks. Da li ti je krivo? - rekla je Jelena i zaprepastila sve gledaoce ovakvom izjavom.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>