Ostalo

Sme�no

Dirljiv susret: Devojčici ukraden pas, a onda je policija zamolila lopove da ga vrate! VIDEO

Štene labradora, staro samo osam nedelja, ukradeno je iz jedne porodične kuće u Melburnu. Osim kučenceta, ukraden je i nakit, i ostale dragocenosti, ali je porodici najteže palo odvajanje od kućnog ljubimca.

Dirljiv susret: Devojčici ukraden pas, a onda je policija zamolila lopove da ga vrate! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Cela porodica je patila zbog nestanka ljubimca, labradora Saše, a to je svakako najteže podnela četvorogodišnja devojčica Maja.

 - Naša Maja i Saša bi, od trenutka kada je on ušao u kuću, svako veče zajedno spavali u njegovom krevetiću - ispričao je otac Rajan Hud za "Today".

Policija je dala sve od sebe da ga pronađe, obišli su ceo kraj i komšiluk, međutim to nije uspelo. Nakon što su shvatili da ga neće naći, na svom Twitter kanalu stavili su fotografiju štenca Saše i apel u kojem mole da ga vrate porodici. Ovaj način je definitivno "upalio". Nakon četiri dana, dok je Majin otac ujutru kuvao kafu, primetio je da se oko prostirke za psa, nešto kreće. Ispostavilo se da je to bio mali labrador Saša. Devojčica je bila van sebe od sreće, a štene je bilo jedino što su lopovi vratili. Ostale dragocenosti su zadržali, a policija i dalje traga za njima.

Pogledajte video: 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>