Zvezde Granda

Parovi

ZVEZDE GRANDA: Jelena Karleuša i Viki se izvređale na najbrutalniji način do sada!

Jelena Karleuša i Viki Miljković ratuju od prve epizode "Zvezda Granda", što podrazumeva da neprestano ulaze u svađe, gde jedna drugoj svašta kažu. U epizodi koja se sinoć emitovala, njih dve su se brutalno izvređale.

ZVEZDE GRANDA: Jelena Karleuša i Viki se izvređale na najbrutalniji način do sada! Foto: Screenshot Youtube



U emisji "Zvezde Granda" po ko zna koji put je došlo do sukoba Jelene Karleuše i Viki Miljković, koje se gotovo u svakoj epizodi posvađaju.

- Viki, ti nikada nećeš biti popularna. Ti si, bre, 'koka-kola, marlboro, suzuki'. Koliko imaš fanova na društvenim mrežama? Ti si niko i ništa! Doveli su te ovde da te ja pojedem za doručak, da te zaje*avam. Ovde si dovedena da budeš meso meni - urlala je Jelena Karleuša (koja je inače vegeterijanka), a Viki je pokušala da se odbrani.

- A, po čemu si ti poznata? Ti si svetska zvezda zahvaljujući Dušku Tošiću. Treba da se prekrstiš kao Zorica Brunclik i da kažeš: 'Hvala ti, bože, što mi je muž Duško' - rekla je Viki.

Priča se potom nadovezala na igranje oko šipke, a Jelena je i tada napala koleginicu.

- Kakva šipka, Viki?! Prvo, za šipku moraš da budeš dobra riba. Moraš da imaš barem du*e! Ti nemaš čak ni du*e - zaključila je Karleuša.

Uvrede su pljuštale na sve strane, obe pevačice su bile veoma oštre na rečima, a svađu je na kraju prekinuo Saša Popović.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>