Region

Svet

Aleksandra Prijović konačno otkrila pravu istinu o operaciji!

Nedavno je u medijima odjeknula vest da je Aleksandra Prijović operisala nos, međutim, popularna pevačica sve do sada nije davala komentar na tu temu. Ona je napokon otkrila pravu istinu i rekla kakva je zapravo operacija bila u pitanju.

Aleksandra Prijović konačno otkrila pravu istinu o operaciji! Foto: Screenshot YoutubeAleksandra Prijović je bila revoltirana zbog objava da se podvrgla estetskom zahvatu, ali je na kraju ipak popustila i priznala kako je morala da poseti hirurga.

- Moram vam priznati da sam imala vrlo veliki problem sa disanjem, tako da je bilo neminovno da dođe do operacije. Jedna nozdrva mi je bila potpuno zapušena i prosto sam morala da odem i rešim taj problem - rekla je Aleksandra i time potvrdila  da je u novembru ove godine korigovala svoj nos i rešila zdravstveni problem sa devijacijom.

Iako se u poslednje vreme sve češće spekuliše kako Aleksandra i Filip više nisu zajedno, ta priča je pala u vodu kada se on pojavio na njenom nastupu. Ipak, podrška ostalih Živojinovića je izostala.

- Naravno da je Filip tu, on je moja podrška i uvek je tu za mene. Što se tiče ostalih, oni su otputovali sa Brenom za Beč, jer ona tamo ima koncert - rekla je Aleksandra.

Pevačica tvrdi da u životu nema nekih velikih želja, ali priznaje da bi i te kako volela da joj se jedna ostvari.

- Iskrena da budem, najviše bih volela da mi se ostvari jedna i najveća. Volela bih da moja porodica, tačnije tata, mama, baka i deka dođu da žive u Beograd. I to negde blizu mene. Zaista mi puno nedostaju - kaže Aleksandra, koja, uprkos ljubavi koju dobija od svog partnera i njegove porodice, ipak želi da joj njeni budu blizu.

- Eto, to je moja neostvarena želja, ali verujem da će se i to ostvariti jednog dana, s obzirom na to koliko mi svi oni nedostaju - kaže Aleksandra.

Kada smo je pitali da li ima neku posebnu želju od Filipa za Novu godinu, uz osmeh je rekla:

- Meni je najvažnije da je on pored mene - kaže Prijovićeva.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Alo


>