Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Soraja ulazi u rijaliti, smučili joj se tračevi pojedinih učesnika!

U rijaliti "Zadruga", na iznenađenje mnogih, ulazi Soraja Vučelić. Neki će se možda i radovati, drugima sigurno neće biti dobro kada je vide, ali sigurno je da na njenu pojavu baš niko neće ostati ravnodušan. 

ZADRUGA: Soraja ulazi u rijaliti, smučili joj se tračevi pojedinih učesnika! Foto: Screenshot Youtube



Iako se Soraja Vučelić ne nalazi u rijalitiju "Zadruga", učesnici je svakodnevno pominju, a ona kaže da će svoj boravak u rijalitiju iskoristiti da raščisti neke stvari.

- Svaki dan me pominju, kao da sam takmičar. Tako je bilo i na "Farmi"... Tu će se već otvarati razne teme, ali zato sam ja ovog vikenda gost u "Zadruzi", pa ćemo konačno da zatvorimo te teme, pošto vidim da me svaki dan pominju. Na "Farmi" su me tako tri meseca pominjali: "Soraja, Soraja"... Ne znam zašto, to je baš strast da neko toliko razmišlja o tebi - rekla je Vučelićeva i dodala da joj ne smetaju negativni komentari zadrugara:

- Iskreno, ti ljudi me ne poznaju, to što se neko slikao sa mnom, ili našao u istom društvu preko neke druge osobe, to verovatno njima daje slobodu da misle da me poznaju, ili da je neko moja drugarica... A ja nikad nisam krila ako mi je neko drugarica, e sad, da li sam ja pogrešila ili ne što sam se družila sa nekom osobom, to je sad manje važno. Prosto ne znaju da li me vole ili mrze - zaključila je Soraja.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Telegraf

Povezane vesti:


>