Region

Svet

Toni Cetinski potpuno skrhan: Nisam mogao da skupim snagu da odem na sahranu!

U Rovinju je sahranjen Ibrahim Kevljanin (62) na kojeg je pre nedelju dana svojim automobilom naleteo Toni Cetinski, a pevač kaže da nakon dužeg premišljanja, ipak nije imao snage da dođe na pogreb.

Toni Cetinski potpuno skrhan: Nisam mogao da skupim snagu da odem na sahranu! Foto: Screenshot Youtube



- Nikako se ne osećam. Ali ja uopšte nisam bitan. Nije bitno kako se ja osećam. Ja sve vreme razmišljam kako se oseća porodica pokojnika i to mi je sve vreme u glavi - izjavio je Toni Cetinski i objasnio zašto nije otišao na sahranu Kevljanina.

- Nisam mogao da skupim snagu. Ne mogu. Skrhan sam. Nisam uopšte u Rovinju, niti u Istri i nisam dobro. Ne želim da se ikome desi ovo što se desilo meni, pa čak ni onima koji se usude da insinuiraju grozne stvari. Celi život sam u nekom strahu od tih automobila. To je nešto što čovek samo misli da kontroliše potpuno. Očigledno je to bio taj trenutak namenjen sudbinski da ja tada baš prođem tu - rekao je Cetinski koji je otkazao svoj koncert u Cirihu zakazan za 11. novembar i dodao da ne zna kada će se vratiti na binu.

- Ne znam kako ću ponovo da stanem na scenu... Nema druge... Ja samo znam da moram da idem dalje. Moram da živim i moram da se bavim ovim poslom - zaključio je Toni Cetinski.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>