Svet

Region

Šarmantna Ali Mekbil danas puni 53 godine, i izgleda potpuno drugačije! VIDEO

Znate je kao Ali Mekbil iz istoimene serije koja se prikazivala od 1997. do 2002. Lepa i pametna advokatica iz popularnog TV hita Kalista Flokhart danas puni 53 godine, i još uvek je neodoljivo simpatična. 

Šarmantna Ali Mekbil danas puni 53 godine, i izgleda potpuno drugačije! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Kalista je bila i jedan od glavnih razloga što su milioni gledalaca uživali u priči o životu američkih advokata. Glumica je Ali donela važna priznanja: Zlatni globus, nagradu Udruženja glumaca i tri nominacije za Emi. Pored ove serije njene važne uloge bile su u serijama i fiolmovima "Lifestories: Families in Crisis", "The Birdcage", "Telling Lies in America".

Najvažniju životnu rolu igra kao supruga Harisona Forda sa kojim se 2010. venčala. Poznati glumci koji su se upoznali 2002. na dodeli Zlatnog globusa, romansu su 2003. počeli tajno jer je on u to vreme bio zvanično u braku sa scenaritskinjom Melisom Metison (od nje se "nezvanično" razišao 2002). Paravan na njihovim "prijateljskim" susretima bio je zajednički prijatelj glumac Džejms Marsden. Skrivanje nije dugo potrajalo, pa su oboje istupili sa vešću da se zabavljaju i vole. Čuveni Indijana Džons se pre braka sa Ali bio dva puta ženio, sa Melisom Matison i sa Meri Makvart. Iz ta dva braka ima četvoro dece, a preuzeo je i očinstvo nad Lijamom Flokharom kog je Kalista usvojila pre njihovog venčanja.

I dok je Harison i dalje veoma aktivan u Holivduu, Kalista je nakon udaje za njega napravila dužu pauzu i danas živi van javne scene, a fanovi se i dalje rado sećaju čuvene Ali, simpatične mlade advokatice. Ona je mnogima bila omiljen lik u ovoj seriji, a nesumnjivo je važila i za jednu od najlepših. Njena uloga je obeležila to doba, a obožavaoce je zasmejavala pet godina, koliko je serija bila emitovana.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>