Parovi

Farma

PAROVI: Dalila otkrila neverovatnu istinu o Gasttozzovoj devojci, a onda potpuno pobesnela! VIDEO

Dalila se po ko zna koji put uključila u rijaliti "Parovi" kako bi prokomentarisala novinske naslove koji se tiču njenih izjava o Gasttozzovoj devojci Naidi. Tokom emisije "Upoznajte Parove" Dalila je htela da razreši haos koji je nastao, pa je otkrila pravu istinu. 

PAROVI: Dalila otkrila neverovatnu istinu o Gasttozzovoj devojci, a onda potpuno pobesnela! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



U rijalitiju "Parovi" svakodnevno se dešavaju nove intrige i iznenađenja. Tokom emisije "Upoznajte Parove" obelodanjen je intervju Dalile Mujić, koja je otkrila šokantne detalje o Gasttozzovoj aktuelnoj devojci Naidi. Naime, ako je verovatni novinskim natpisima, Naida je bila u vezi sa Dalilinim rođakom, a kako ona tvrdi, trebala je da joj postane snajka. Pored emotivnog života Gasttozzove devojke, otkrila je da ju je lično preporučila za ulazak u rijaliti, ali je ona ponudu odbila zbog veze sa učesnikom "Parova". Gledaoci nisu znali za blisko prijateljstvo između Dalile Mujić i Gasttozzove aktuelne devojke - Naide. 

Dalila se uključila u program uživo: 

- Naidu znam pre Gasttozza, ona je iz mog mjesta. Pre veze sa Gasttozzom, ja sam nju preporučila za ulazak u "Parove", ali se ona predomislila kada je otpočela vezu sa Galetom - objašnjava pobednica pete sezone "Parova". 

Pored informacije o Naidinom navodnom ulasku u "Parove", Mujićeva je dodala da je tačno da joj je Galetova Naida "nesuđena snajka". Pogledajte šta je sve Dalila rekla: 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>