Region

Svet

Ovako to radi Lukasov sin: Andrej uplovio u muzičke vode! VIDEO

Nije redak slučaj da deca poznatih pevača krenu stopama roditelja. Do sada smo mogli da vidimo pevačka umeća Cecine ćerke Anastasije i sina Veljka, Breninog sina Stefana, ćerku Vesne Zmijanac - Nikoliju... Sada imamo priliku da vidimo kako to radi Lukasov sin Andrej.

Ovako to radi Lukasov sin: Andrej uplovio u muzičke vode! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Premda Aca Lukas najčešće spominje najmlađu mezimicu, ćerku Viktoriju, on ima dece i pre braka sa Sonjom Vuksanović, koji su već odrasli i zaposleni. I dok je ćerka šminkerka na "Grandu", a jedan sin vozač na istoj televiziji, Andrej je krenuo očevim stopama i trenutno snima svoju prvu pesmu i spot. Kao umetničko ime, odabrao je tatino - "Lukas", koje je čuveni pevač dobio nastupajući na istoimenom splavu na početku karijere. Andrej se nije opredelio za isti muzički pravac kao Aca, a legendarni folk pevač je dao svoj komentar: 

- Muzički nisam učestvovao, jer ta muzika koju oni rade ja se sad upoznajem sa tim. Moraću da uđem malo bolje u tu tematiku pošto mi se sin time sada bavi, ali biću ja tu stalno. 

Prvi singl Andreja Lukasa nosi naziv "Mia Bella", na kome su radili Vuk Mob i Marko Moreno, a deo spota možete pogledati u videu ispod:

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>