Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Filip Đukić pronašao tajni ključ, a kao nagradu je dobio pristup internetu! VIDEO

U rijalitiju "Zadruga" danas je pismo Velikog šefa napravilo pravu pometnju ali i veliko iznenađenje. Kao rezultat svega, Filip Đukić je dobio zanimljivu nagradu, a to je pristup internetu na pola sata.

ZADRUGA: Filip Đukić pronašao tajni ključ, a kao nagradu je dobio pristup internetu! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Danas su učesnici rijalitija "Zadruga" u velikoj Beloj kući polemisali o tome šta misle o uvođenju kamera u kupatilo. Većina ukućana je bila protiv toga i svoje mišljenje su potkrepili argumentom. Veliki šef je dostavio novo pismo u kome ih je obavestio da kamere neće biti postavljene sve do momenta dok ne prekrše pravilo. Naime, u kupatilo ne sme ući više od jednog Zadrugara.

Kao dodatak ovom pismu on im je zadao zadatak da pronađu ključ koji će otvoriti mnoge tajne ovog velelepnog zdanja, što je mnoge ukućane zaintrigiralo. Zadrugari su odmah nakon pročitanog pisma krenuli u potragu po celom dvorištu. Prvo mesto gde se većina ukućana uputila bio je Rajski vrt, ali su iz njega izašli bez ikakvog ulova. Nakon samo par minuta Filip Đukić je prošao istom putanjom i  pronašao ga u Rajskom vrtu, ispod drveta. Ostali Zadrugari su komentarisali kako su  tuda prošli, ali nisu pažljivo gledali.

Filip Đukić je kao nagradu za pronađeni ključ osvojio picu, sok, i najvažnije od svega - pristup internetu na pola sata. On je odmah otvorio svoj Fejsbuk profil, a lajkovi i komentari samo su se nizali. Njemu se i javila mama, kako bi ga podržala, ali i skrenula mu pažnju. Ona ga je pozdravila, ali i rekla da ne bude napadan prema devojkama, i da može da bude interesantan i bez pića i devojaka, i posevetovala ga da se zeza i da bude kreativan. Ona mu je saopštila i da su fanovi napravili grupe na društvenim mrežama za njega i Saru. Filip se setio i da proveri koliko spotovi Zadrugara imaju pregleda na Jutjubu, pa im je posle sa radošću to prenosio. Svi su bili uzbuđeni kada su čuli da im popularnost van rijaltija raste. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>