Region

Svet

Zdravko Čolić otkrio detalje o dočeku Nove godine!

Najluđu noć u godini građani Sarajeva i gosti iz regije i sveta obeležiće ispred Večne vatre uz, kako je i ranije bilo poznato, neke od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora. Zvezda večeri 31. decembra će biti Zdravko Čolić.

Zdravko Čolić otkrio detalje o dočeku Nove godine! Foto: Screenshot Youtube



Lokacija dočeka Nove godine konačno je potvrđena, na konferenciji za medije, nakon nekoliko nedelja nagađanja. Dan pre legendarnog Zdravka Čolića, odnosno 30. decembra, nastupaće Sarajevska filharmonija, a u noći s prvog na drugi januar u Sarajevu će nastupiti nikad prevaziđena "Crvena jabuka".

Čola je rekao na konferenciji za medije da je prošlogodišnji veliki doček Nove godine u Sarajevu s Dinom Merlinom fantastično odjeknuo u javnosti, a da se potom on odlučio ući u tu priču.

- Sarajevo ranije nije organizovalo pompezne dočeke. Radujem se i zahvaljujem jer ste me predložili. Ja pripadam ovom gradu, poštujem ga i prihvatam da budem tu bez obzira na druge ponude - rekao je Čolić.

Dodao je kako je reč o posebnoj emotivnoj priči koja nije vezana za novac, jer je Sarajevo njegov grad.

- Emotivni pristup važniji je od zarade, iako je i ona važna - rekao je poznati muzičar.

Istaknuto je da će produkcija biti vrhunska i da Čolina ekipa već radi na organizaciji.

- Novogodišnji nastupi su posebna fešta. To nisu solistički koncerti, već veselje koje pripada svima nama pa se razlikuju program, atmosfera, ukrasi...- najavio je dodajući kako će biti "sretno i berićetno".

Za novogodišnji doček Grad Sarajevo i Kanton Sarajevo izdvojili su zajedno 250.000 KM, a pomoć će dati i gradske opštine. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/klix.ba

Povezane vesti:


>