Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Proka priredio iznenađenje, ovako nešto niko nije očekivao! VIDEO

Nakon specijalne emisije, sinoć je u rijaliti "Zadruga" ušetao čuveni mentor Proka, koji je imao poklon iznenađenja za Zadrugare. Oni su bili oduševljeni kad su ga videli, a nisu ni slutili šta im je doneo.

ZADRUGA: Proka priredio iznenađenje, ovako nešto niko nije očekivao! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeKada se u rijalitiju "Zadruga" završila emisija u kojoj su gostovale mame učesnica (Teodore, Zorane i Sare), usledilo je pravo iznenađenje. Na popularno imanje došao je Proka sa poklonom, a Zadrugari nisu ni slutili o čemu se radi. 

- Doneo sam vam poklon, ali morate da sačekate da odrastu - rekao je Proka.

On im je doneo piliće, koje će Zadrugari morati da čuvaju i paze, a svako od njih uzeo je po jedno kako bi ih pomazili. Učesnici su bili presrećni, i svi su želeli da vide i dodirnu slatke, male piliće. Proka im je odmah dao uputstva, kako će se ophoditi prema novim "stanarima", a nije ni propustio priliku da iskritikuje higijenu i stanje u kući. On je bio besan i zbog toga što su neke stvari polomljene, pa je odmah hteo da porazgovara sa ovonedeljnim vođom, i upozorio ih je da moraju da vode računa o pilićima. 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>