Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Đekson ne prestaje da zavodi, ona je sledeća! VIDEO

Nemanja Đerić Đekson je svojim boravkom u rijalitiju "Zadruga" stekao titulu pravog zavodnika. Mladi reper je očigledno zaljubljive prirode, pa tako baš i nije u stanju da svoje emocije usmeri samo ka jednoj devojci. 

ZADRUGA: Đekson ne prestaje da zavodi, ona je sledeća! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Nemanja Đerić Đekson postao je pravi Kazanova u rijalitiju "Zadruga". On je prvo bio sa Anđelom Vešticom, pa sa Minom Vrbaški, a nedavno je otkrio da mu se sviđa i treća devojka, a to je Sanja Stanković. Ipak, shvatio je da ona ima, kako je sam rekao, "blokadu". Naime, na sinoćnoj žurki u Zadruzi, Đekson se požalio Miljanu Vračeviću:

- Svestan sam da sam ružan i grbav i šugav, ali kad znam da neko hoće se*s, znam. Ali ima blokadu. Ja Matoru mnogo gotivim, ali ništa neće biti kad izađu. Ja sam posle Anđele hteo Sanju, ali onda je došla Matora, Sanja i ja se gledamo, ali Matora je zalepljena za nju - rekao je Đekson.

Nakon ovog razgovora, Đeksonu se pružila prilika da popriča sa Sanjom, te joj je priznao svoja osećanja:

- Ja Matoru mnogo gotivim. Ja bih voleo da sam neki lep lik i nemam samopouzdanja. Ja mrzim da se ljubim sa ribama, a sanjao sam da si me poljubila i ono... Ja ne mogu da ti opišem to, to je bio neki normalan poljubac i ono... I budim se i ti tu slažeš stvari, ja ne verujem. Generalno, imam veliku želju da te poljubim - rekao je Đekson Sanji.

Pogledajte kako je izgledao Đeksonov razgovor sa Miljanom i Sanjom:



Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>