Region

Svet

Ovo je prava istina: Bane Mojićević otkrio sve detalje o braku i razvodu!

Glavna meta medija u proteklom periodu bio je Bane Mojićević, zbog vesti da se razvodi i da je zbog menadžerke sa kojom sarađuje napustio porodični dom, koji je delio sa suprugom Milicom i decom Mašom i Radošem. Međutim, pevač otkriva da je zbog toga što je bio predmet intriga neke ljude odstranio iz života!

Ovo je prava istina: Bane Mojićević otkrio sve detalje o braku i razvodu! Foto: Screenshot Youtube



- Dogodilo se to da su se verovatno spojile neke loše misli, loše namere i neiskreni ljudi kojima sam dopustio da mi uđu u sve pore živote i onda su dali sebi malo više krila nego što su smeli. Naravno, kao i u svakoj vezi i u svakom odnosu, ima i dobrih i loših dana, dobrih i loših momenata i svađa, ali najvažnije je da ljubav i dalje postoji. Nas dvoje smo zajedno i živimo najnormalnije zajedno. Te gluposti da sam napustio decu, napustio porodicu, da sam otišao i da sam u vezi sa menadžerkom nemaju veze sa zdravom pameću - kaže Bane Mojićević i dodaje da je razočaran što je neko dostavio anonimno pismo medijima i da može samo da nagađa ko je to uradio.

- Moralo je da se desi tako zato što sam se ja više opustio. Prepustio sam se ljudima kojima nije trebalo. Oni su to zloupotrebili i onda su neke vesti brzinom svetlosti dospele do novinara. Znate kako to ide, kad se od jednog do drugog prenose vesti, onda na kraju ispadne nešto mnogo gore i mnogo veće nego što je stvarno. Ima mnogo zlih ljudi. Ja krećem od sebe i ja nemam nameru nikoga da povredim na taj način, ponizim ili da ga diskreditujem u javnosti, ali postoje osobe kojima je to duševna hrana. Iz nekog razloga se ne dopadam nekome, neko me ne voli i neko je jedva čekao da se to meni desi i da počne takva priča. Sad ko je, šta je, ne znam. Mogu da nagađam, ali ne želim da trošim energiju na to. Nek mu je sa srećom - objašnjava Bane i dodaje da je sve to uticalo na njegov odnos sa suprugom, ali i na odnos sa bliskim ljudima.

- To je ojačalo naš odnos i mi smo prešli na viši nivo. Mnogo smo iskreniji jedno prema drugom, jači i čvršći. Mnogo više smo tu jedno za drugo, više se razumemo i definitivno smo porasli posle svega. Ovo nas je samo probudilo i dalo nam signal da odrastemo, da promenimo razmišljanja i stavove, da prečistimo okruženje, i to je lekovito. Neke ljude sam odstranio, nove ljude doveo, tako da je ovo delovalo pozitivno na mene. Što se tiče naslova, bilo ih je i biće - zaključuje Bane.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Alo

Povezane vesti:


>