Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Dok je Mina histerisala, Anđela Veštica poslala video poruku u kojoj je ismeva! VIDEO

Anđela Veštica, koja je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga", tokom svog boravka sukobila se sa Minom Vrbaški, jer joj je preotela dečka - Đeksona. Anđela je besna na nekadašnju drugaricu, i takvu izdaju joj neće oprostiti. 

ZADRUGA: Dok je Mina histerisala, Anđela Veštica poslala video poruku u kojoj je ismeva! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Anđela Veštica redovno prati dešavanja iz rijalitija "Zadruga", iz kog je diskvalifikovana jer je fizički nasrnula na Jelenu Golubović. Čuvena reperka je tako danas imala priliku da uživo prati nervni slom koji je Mina Vrbaški doživela upravo zbog ljubavnog odnosa sa Nikolom Đerićem Đeksonom. Anđela je ceo događaj pratila sa svojim prijateljima, među kojima je takođe bio Dušan Zdravković, nekadašnji učesnik "Zadruge" i njen bivši ljubavnik. Oni su se zajedno smejali mukama kroz koje prolazi Mina. 

- Evo ga Dule, evo je moja Aleksandra, Nina... Gledamo Minu kako plače i mnogo nam je žao - ironična je bila Anđela, koja je video-snimkom ismejala svoju doskorašnju drugaricu i nasladila se zbog toga što sedamnaestogodišnja Zadrugarka trenutno prolazi kroz veoma težak period.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>