Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Nakon što je Anđelo preplakao noć, oglasio se njegov najbolji drug!

Anđelo Ranković već prvih dana u rijalitiju "Zadruga" privukao je pažnju gledalaca i postao miljenik žena, a svoje srce poklonio je mladoj pevačici Teodori Džehverović. On njoj neretko priređuje ljubomorne scene, a suze i svađe postale su deo svakodnevnice ovog mladog para. Neki pretpostavljaju da su njihove svađe samo gluma i da sve rade samo kako bi privukli pažnju gledalaca.

ZADRUGA: Nakon što je Anđelo preplakao noć, oglasio se njegov najbolji drug! Foto: Screenshot Youtube



Najbolji drug Anđela Rankovića prokomentarisao je dešavanja u rijalitiju "Zadruga" i ponašanje svog prijatelja i kolege.

- Anđelo je napolju dosta drugačiji, mnogo je hladniji. Napolju ga, recimo, spopadaju devojke sa svih strana dok je ovde u zatvorenom prostoru i fokusiran je na jedne te iste osobe 24 časa dnevno. Iz tog razloga je dosta emotivniji i lakše puca. Ja ga napolju nikad nisam video da plače, ali ovde mu se valjda sve skupilo, nije to samo zbog Teodore - istakao je Jovan Mijalković.

Kako je Anđelo nekoliko puta pominjao bivšu devojku, pa je jednom prilikom zbog nje čak i plakao, upitali smo njegovog prijatelja šta je bio uzrok raskida te, za njega vrlo bitne, veze.

- Ja u tom periodu nisam bio u Srbiji, ali znam da je Anđelo sa njom bio tri i po meseca u vezi. Znam da je bio mnogo zaljubljen u nju i da su mu smetale neke sitnice zbog kojih su se kačili pa su zato i raskinuli. On nije zaljubljive prirode, ali kad se zaljubi onda je to mnogo jako, to je ono što sigurno znam - otkrio je ovaj zgodni manken.

Nakon toga Mijalković nam je priznao da nije siguran da će Anđelova i Teodorina veza napolju opstati, ali je siguran da je, ukoliko budu zajedno, Anđelo nikada neće prevariti.

- On je jednostavno takav. Ne vara devojke. Kada je sa nekom onda je samo njoj posvećen i sve čini za tu osobu. U Zadruzi je Teodora za njega idealna, sličnog su temperametna, slažu se odlično i njena energija mu odgovara. To što govore da ona sve radi iscenirano je glupost, jer sve možeš da isfoliraš, ali suze ne možeš, njene suze su sigurno bile iskrene - objasnio je Mijalković.

- Ne mislim da bi mu Mina ili Sanja više prijale, one baš ne idu uz njega. Mina i on su baš ortaci, tako da tu neće biti ničega - prokomentarisao je kratko Anđelov drug ove odnose u Zadruzi.

Maneken se osvrnuo i na Anđelov odnos sa Slobom Radanovićem koji je ozbiljno zahladneo u poslednje vreme.

- Sloba je dobar dečko, ja mogu da ga zamislim da se napolju druži sa nama. Trenutno su im zahladneli odnosi, ali verujem da će se to popraviti. Inače, nemam ništa protiv onoga što je uradio, niko ne zna šta stoji iza njegove priče, a ja uvek glasam za ljubav - objasnio je on.

Poseban momenat koji su zapamtili svi oni koji prate "Zadrugu" jeste trenutak kada je pročitano pismo koje su Anđelu poslala tri najbolja druga, među kojima je i Mijalković. Kako je to bila jedina prilika da se obrate svom prijatelju, upitali smo manekena šta bi poručio Anđelu kada bi sada imao priliku da porazgovara sa njim.

- Preporučio bih mu da malo spusti loptu sa Teodorom, da više pokaže to kako ume da se zabavlja i da bude dobar prijatelj. Ipak, ne bih mu savetovao da manje pokazuje emocije jer je on takav- ustaće uvek da odbrani nekog svog i boriće se protiv nepravde - iskreno je objasnio Jovan Mijalković.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs

Povezane vesti:


>