Svet

Region

Ratovi zvezda će se snimati još 10 godina! VIDEO

Direktorka "Lukasfilma" Ketlin Kenedi potvrdila je da ima još mnogo neispričanih priča iz serijala "Ratovi zvezda". Raspored novih premijera je isplaniran najmanje 10 godina unapred.

Ratovi zvezda će se snimati još 10 godina! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Najmanje deset godina unapred je isplaniran raspored novih premijera, kazala je Kenedijeva. Najnoviji nastavak, "Poslednji džedaji", premijerno će biti prikazan 13. decembra u srpskim bioskopima. 

- Trenutno razgovaramo o tome kuda bi sve mogle da odu priče u narednih 10 godina "Ratova zvezda", priče posle IX epizode, sa novim likovima: Rej, Poom, Finom i BB-8. Ali razgovaramo i sa ljudima zainteresovanim da dođu u naš svet i odvedu nas na mesta na kojima još nismo bili, jer to je jedna prostrana, daleka galaksija. Mogućnosti su beskrajne – rekla je Ketlin Kenedi.

U osmoj epizodi koju je napisao i režirao Rajan Džonson i koja nastavlja priču započetu u filmu "Buđenje Sile", ponovo ćemo videti Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvera, Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka, Lupitu Njongo, Domnala Glisona, Entonija Danijelsa, Gvendolin Kristi i Endija Serkisa. Novi članovi ekipe su Benisio del Toro, Lora Dern i mlada nada Keli Mari Tren.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Blic

Povezane vesti:


>