Region

Svet

Ceca ne želi Breninog sina za zeta: Ja odlučujem o tome!

Ceca Ražnatović nije voljna da joj sin Lepe Brene, Stefan Živojinović bude zet! Dve najveće balkanske zvezde dosta su sarađivale i uvek su imale lepe reči jedna o drugoj, ali Ceca ipak ne bi volela da se orodi s vlasnicom “Granda”.

Ceca ne želi Breninog sina za zeta: Ja odlučujem o tome! Foto: Screenshot Youtube



Stefan je siguran da bi se njegovoj porodici ćerka Cece Ražnatović dopala kao snajka.

- Anastasija je prelepa mlada devojka. Lepo je vaspitana, divna je. Kad bih bio s njom, siguran sam da bi moji to prihvatili. Mami bi se ona svidela i ne bi imala ništa protiv naše veze - stidljivo je rekao naslednik Živojinovića.

Čim je to Ceca čula, javno je priznala da ovom idejom nije oduševljena. Folk diva je pažljivo birala reči kako ne bi uvredila koleginicu i njenog sina, ali je između redova jasno rekla da Anastasija neće postati Brenina snajka.

- Ne pita se Brena o tim stvarima nikako! Ja imam ćerku koja se pita. Samim tim, ja se više pitam od Brene. Ja odlučujem o tome - rekla je s kiselim osmehom Ceca za Glamur.

Na konstataciju novinara da bi, po običaju, trebalo da pripremi miraz za udaju ćerke, Ražnatovićka je odlučno presekla dalju konverzaciju.

- Ne želim da se zalazi u moje imovinsko stanje! - poručila je Ceca.

Inače, nedavno je iz krugova bliskih Stefanu procurila informacija da Brenin sin planira da snimi duet s Anastasijom.
 
- Stefan je već snimio dve pesme i, kako kaže, to je neki muzički pravac u kojem se on odlično snalazi, mada je rekao saradnicima da bi voleo da izvodi numere slične onima kakve ima Saša Matić. Ovih dana radi vredno u studiju i pitanje je dana kada će biti promocija njegovih pesama, međutim, i dalje mu je žao što nije prvo snimio duet s Anastasijom - rekao je izvor.

I Anastasija i Stefan imali su burne ljubavne veze. Cecina naslednica bila je u dugoj vezi sa sinom Zvezdana Terzića - Kostadinom Terzićem, a nakon raskida zaljubila se u košarkaša Miloša Teodosića. Stefan je pola godine bio u ljubavi s manekenkom Doroteom Radenković, a spekulisalo se i da se kratko zabavljao sa zvezdom “Granda” Nadicom Ademov.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>