Region

Svet

Marija Šerifović priprema muzički spektakl!

Posle višemesečnog rada, Marija Šerifović konačno je zadovoljna svojim novim hitom pod nazivom “11” koji će simblično objaviti 11. novembra u 11 časova i 11 minuta. Pevačica je veoma ponosna na ovu pesmu, na kojoj je radilo 30 vrsnih muzičara. 

Marija Šerifović priprema muzički spektakl! Foto: Screenshot Youtube



Ne želeći da joj i najmanji detalj promakne, Marija Šerifović je dugo radila na ovoj numeri čiji je autor i tekstopisac Bane Opačić, dok je aranžman uradio Marijo Pajić, a odsviralo ju je čak 30 naših najboljih muzičara. Spot za pesmu “11” sniman je u Parizu, a osim Marije u njemu se pojavljuje i glumački par Tijana Pečenčić i Aleksandar Vučković.

- Veoma sam ponosna na ovu pesmu i beskrajano zahvalna muzičarima jer bez njih ova pesma ne bi bila ovako velika - kaže Marija i objašnjava kako je doživela pesmu “11”.

- Mislim da bi bilo koja osoba koja bi u privatnom životu čula reči koje ja pevam, mogla da kaže da se oseća zaista voljeno i da bude siguran u tu ljubav - naglašava pop zvezda ali i dodaje kako romantične stihove ipak nije nikome posebnom namenila iako nije mogla odole ovoj ljubavnoj kompoziciji.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Kurir

Povezane vesti:


>