Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Miki u okršaju sa Žižom - Jelena Golubović je zlato za tebe! VIDEO

U rijalitiju "Zadruga" došlo je do rasprave između Mikija Đuričića, Saške Karan i Žiže Stojanović. Njih dvoje optuživali su glumicu kako se sve vreme folira, a Žiža se branila rečima kako to nije tačno.

ZADRUGA: Miki u okršaju sa Žižom - Jelena Golubović je zlato za tebe! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



U rijalitiju "Zadruga" desila se žestoka svađa kada su pojedini učesnici optužili Žižu da se folira. Mikiju je pukao film pa je rešio da glumici kaže sve što misli:

- Dobar čovek ti rekao da popušiš k*rac, a ja seljačina!? Ti kukaš za parama! Ako ti ne smeta kada ti ovaj psuje mrtvu majku i kaže da pušiš k*rac, zašto ti smeta kada ja kažem istinu? Ćutiš kao p*čka! - rekao je Miki.

- Treba mi za telefon! Ma ne možete mi ništa - branila se Žiža.

Tokom njihove svađe pčelar je govorio kako nikoga nije vređao pred kamerama, dok je glumica sve ukućane nazivala raznim pogrdnim imenima. Miki je savetovao najstariju ukućanku da pazi šta priča, dok je ona govorila kako je svi napadaju.

- Ti si loš tip! Ti koristiš ljude i onda se pos*ereš po njima! Bolje da sam seljak, nego da sam kao ti! Ti si džukela jedna matora. Ti umesto da širiš ljubav i učiš ovu decu, ti pljuješ sve. Nema glumice koju nisu pljuvala! - izjavio je pčelar.

Zatim se Saška Karan ubacila komentarom da je Žiža za velike domaće glumice izjavila kako i nisu veliki glumački kvaliteti. Cimerka je Đuričiću "zapretila" i tužbom, a njemu nije bilo jasno zašto, jer smatra da nikada nije uvredio glumicu.

- A dok si jela kobasice noću ispod kreveta, bio sam dobar!? Jao, jao matora, pa Jelena Golubović je zlato za tebe! Ja nemam stan od 120 kvadrata u centru Beograda, s*rem ti se u stan! - zaključio je svoje izlaganje Miki.

U nastavku rasprave uključio se i novinar Milan Milošević, dok je Saška Karan rekla kako za Žižu nikada nije čula, osim za vreme devedesetih godina kada je igrala Canu Fontanu.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>