Region

Svet

Keba napokon otkrio značenje svog nadimka!

Folker Dragan Kojić Keba digao je medijsku prašinu kada je priveden u Bezbednosno-informativnu agenciju jer je snimao emisiju u blizini objekta koji je bio pod prismotrom, pa je nekoliko sati proveo na mestu koje je bilo sumnjivo.

Keba napokon otkrio značenje svog nadimka! Foto: Screenshot YoutubeDragan Kojić Keba je još jednom objasnio šta se tom prilikom dogodilo, ali je javnosti objasnio i ono što se do sada nije znalo o njemu, kao što je zbog čega ima nadimak Keba.

- Nisam incidentan tip, kako mogu da budem, ja pevam! Moj nadimak Keba znači "sablja". To znači da sam nežan i britak - objasnio je Dragan i dodao:

- Sve je to splet nesrećnih okolnosti, najvažnije je da ni po koga nema posledica. Svako radi svoj posao onako kako treba. Ja sam taličan za te stvari. Nije mi bilo nimalo prijatno u tom trenutku, još su neki pričali da sam pobegao iz zemlje. Mnogi moji prijatelji su se zabrinuli - kaže Keba.

Nakon toga osvrnuo se na to da su neke njegove kolege rekle da je to bio deo marketinga da bi dospeo u žižu javnosti.

- Poznato je da ja ne pribegavam nikakvom marketingu. Ja sam pevač, uzmem mikrofon i pevam, a raditi neke stvari zarad naslovne, to se sve vrati kao bumerang. Treba takve stvari dobro osmisliti, to najbolje Amerikanci rade. Ima dosta mojih kolega koji to rade, ali ja ne slušam nikakve stručnjake, samo svoj um - tvrdi Kojić.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Puls

Povezane vesti:


>