Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Učesnici dva meseca nakon hapšenja progovorili o Zoranu Marjanoviću! VIDEO

Prošlo je skoro dva meseca kada je kompozitor Zoran Marjanović, dan nakon napuštanja rijalitija "Zadruga" u kojem je učestvovao, uhapšen zbog sumnje da je 2. aprila prošle godine na monstruozan način ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović na nasipu u Borči.

ZADRUGA: Učesnici dva meseca nakon hapšenja progovorili o Zoranu Marjanoviću! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Zadrugarima je ovu vest te večeri saopštila voditeljka Dušica Jakovljević, nakon čega su svi bili u šoku, a potom se situacija, čini se, malo primirila, te su učesnici rijalitija "Zadruga" postepeno prestali da govore o svom dojučerašnjem cimeru i zločinu za koji se sumnjiči. Međutim, nekolicina njih se Zorana Marjanovića ponovo setila danas, kada su otkrili podatke iz njegovog života koji su ih ostavili bez teksta.

Miki Đuričić i Marko Janjušević Janjuš danas su se prisećali svih izbačenih zadrugara, pa su se, logično, pozabavili likom i delom Marjanovića. Tada je pčelar iz Kupinova istakao kako je šokiran zbog onoga što se desilo, a onda se u razgovor umešao Filip Đukić.

- Ja sam u šoku! A bio ovde sasvim pristojan, korektan, kulturan... - pričao je Miki, a onda je Filip rešio da ispriča Janjušu kakav je Zoranov video gledao dok nije ušao u "Zadrugu".

- Tebra, ti su najgori... On klinac, fazon, intervju... J*beš mi mater, nije ni u školu krenuo, a priča o astralnoj projekciji, priča s mrtvima... Frizura neka šerpa, da se uk*njaš, buraz... I ne menja uopšte facu, nit se nasmeje, ništa. Facijalna ekspresija - nula - ispričao je Filip, posle čega je Janjuš bio šokiran.

- Au, jeb*o te život - bilo je sve što je košarkaš izustio.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs

Povezane vesti:


>