Svet

Region

Džordž Kluni ide u penziju?

Džordž Kluni je otkrio da ga je nedostatak uloga za muškarce njegovih godina, primorao da se povuče pred kamerama. Dvostruki dobitnik Oskara se poslednji put pojavio na ekranima 2016. godine u filmu "Money monster" koji je režirala Džodi Foster.

Džordž Kluni ide u penziju? Foto: Screenshot Youtube



- Gledajte, glumio sam dugo vremena, znate. Imam 56 godina. Nisam više lik koji 'dobija devojku'... Ne bi trebalo da budem više lik koji dobija devojku - rekao je Džordž Kluni u intervjuu za "The Sunday Times Culture" magazin.

I ne samo što se čini kao da ga je gluma "smorila", glumac je otkrio i da verovatno nema potrebe da zarađuje novac ikada više u životu...

- Glumio sam da platim kiriju, ali sam prodao kompaniju tekile za milijardu je*enih dolara. Novac mi nije potreban -

Glumac je s glume prešao na produciranje i režiranje filmova u poslednje vreme - njegov novi film "Suburbicom" bi trebalo da izađe u bioskope krajem novembra, a dodao je i da mu finansijska stabilnost pomaže da pravi filmove kakve on želi.

- Ako pogledate gde sam glumio u proteklih 15 godina, većina tih filmova ne bi postojala da ih ja nisam uradio - istakao je Kluni sugerišući da je morao da se bori kako bi se dogodila filmska ostvarenja poput "Good night and good luck", "Michael Clayton" ili "Un in the air", od kojih su svi bili nominovani za Oskara

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>