Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Jedan učesnik Luni napravio pakao, Sloba pretio da će mu slomiti kičmu! VIDEO

Ceo dan u velelepnom zdanju rijalitija "Zadruga" vlada negativna atmosfera. Iz momenta u momenat tenzija se sve više diže, pa se takmičari svađaju i oko najmanjih sitnica. Marko DNK i Filip Đukić su čistili i ostavili mrtve muve kod kreveta gde spavaju Luna Đogani i Sloba Radanović. 

ZADRUGA: Jedan učesnik Luni napravio pakao, Sloba pretio da će mu slomiti kičmu! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeUčesnici rijalitija "Zadruga" ceo dan se međusobno svađaju. Kada je Luna videla mrtve insekte, počela je da vrišti po kući i odmah svoj bes iskalila na Filipu i upitala ga zašto je to uradio. On se branio i rekao da je to uradio Marko DNK. Kako je Sloba našao tu i ovo čuo, odmah je skočio i povikao: 

- Je l' si ti to uradio? Je l' ćeš sad da ti polomim kičmu? Boli me kurac i za zadatke i za sve, nemojte da mi ovde jedete govna - rekao je Sloba povišenim tonom.

Teodora Džehverović je prenela Luni ko je ustvari prosuo muve i ona se jako iznervirala, i tvrdi da su se Marko i Filip poneli kao klinci i da to što su uradili nije uopšte zanimljivo, pa je iz besa rekla :

- Prosuo mi je muve lik kod kreveta!  'Ajde idi, iskaki mi se u krevet - obratila se ona Marku DNK.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>