Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Danas je dan odluke, da li se Sloba razvodi u rijalitiju? VIDEO

Veza Slobe Radanovića i Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga" podigla je veliku prašinu, najviše zbog toga što je on oženjen i to tek nekoliko meseci. Međutim, osećanja između njih bila su jača, te su pod budnim okom kamera započeli svoju vezu.

ZADRUGA: Danas je dan odluke, da li se Sloba razvodi u rijalitiju? VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Kako je u nedelju u rijalitiju "Zadruga" održano venčanje Marka i Divne, ovaj par je izrazio želju da i oni imaju svadbu tih razmera, ali obzirom na to da je Sloba još uvek zakonski u braku, to je trenutno nemoguće. Međutim, on je u Rajskom vrtu pričao sa Drvetom mudrosti o razvodu:

- Mi smo danas pričali na tu temu, kako se ljudi zbliže, i razmišljali smo kako bismo ona i ja izgledali na mestu Divne i Marka i mislim da bi to bio lep događaj i da bismo svi uživali u njemu.

Njemu je Drvo reklo da u Zadruzi svadbe nisu lažne, te da bi on morao prvo da se razvede, ukoliko želi da se oženi Lunom:

- Slažem se, ali nisam za to da se to tako javno odigra. Znam da je ovo rijaliti, ali nadam se da me razumete. Ne znam. Imate li neki predlog, savet? Ako možete, stupite u kontakt za te neke informacije, pa mi se javite. Ja pristajem da se razvedem, želim to, ali dajte mi još jedan dan da vidim kako bi to izgledalo, da li želim to da uradim ovde, jeste mi stalo do Lune, ali to je ipak krupan korak - rekao je Sloba.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs

Povezane vesti:


>