Zdravlje

Ljubav & Sex

Možete i vi: Ovo je tajna savršenog izgleda manekenki!

Velika je zabluda da manekenke "tek tako" izgledaju dobro. Posebno one iz jata Viktorijinih anđela. One zapravo mesecima predano vežbaju i spremaju se za tradicionalnu decembarsku reviju. Evo šta možete da uradite i vi.

Možete i vi: Ovo je tajna savršenog izgleda manekenki!Fitnes instruktorka Vanesa Paker otkrila je jelovnik Viktorijinih anđela. Kaže i da je ključno unošenje dosta tečnosti, a neke od njih čim ustanu popiju do dve litre obične vode. Parkerova savetuje i da između večere i doručka prođe 12-14 sati, kao i da se mesec dana izbegava voće. 

1. Zobene pahuljice za doručak 

Ove žitarice celog zrna imaju tu moć da zasite organizam i pruže mu gorivo koje će telo održavati ceo dan. 

2. Zeleni napitak nakon treninga 

One ne zamenjuju obrok ovim napitkom, već sok od povrća ima tu moć da oporavlja organizam od napora i sprema ga za naredne obaveze.

3. Šećer je zabranjen 

Na jelovniku Vikorijinih anđela nema mesta za šećer. 

4. Kuvajte svoje obroke 

Znamo da je često lakše sesti u restoran i pojesti obrok, ali takva hrana verovatnije sadrži sastojke koji nisu dobri za vašu ishranu. 

5. Nemojte da izbacite baš sve loše namirnice 

"Slušajte sebe i svoje potrebe. Nemojte da budete previše strogi. Morate da naučite da razumete svoje potrebe, a ne samo da jedete zbog jedenja", poručila je Vanesa.

Ono što je neizostavan deo jesu i treninzi. 

Manekenke su dva meseca pre reviju na kojoj je imperativ da blistaju na posebnim kardio programima, a poznato je i da mnoge od njih treniraju borilačke veštine, kao Lima, koja je godinama zaljubljena u boks. 

Mnoge devojke iz ovog jata praktikuju i plivanje tokom priprema, kako bi podigle tonus mišića u što kraćem roku. 

I ne zaboravite, sve je u stavu i držanju, a ove devojke to znaju!

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/b92

Povezane vesti:


>