Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Luna i Sloba hoće svadbu, ali postoji velika prepreka za to! VIDEO

Luna i Sloba, često su glavna tema u rijalitiju "Zadruga". Njihov odnos bio je prijateljski, sve do trenutka kada nisu prelomili i odlučili da započnu ljubavnu romansu, jer je Luna danima pre toga trčala za njim. Najzanimljiviji detalj u celoj priči je taj što je mladi pevač već nekoliko meseci oženjen.

ZADRUGA: Luna i Sloba hoće svadbu, ali postoji velika prepreka za to! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Puno se pričalo među Zadrugarima i o tome kako i kada bi Sloba mogao i zvanično da se razvede od svoje supruge. Juče su on i Đoganijeva rekli da bi voleli da u rijaliti programu "Zadruga" imaju svadbu istih razmena kao Divna i Marko DNK. Drvo mudrosti u toku noći pozvalo je Slobu u Rajski vrt.

- Ovde svadbe nisu lažne, tako da ako želite svadbu, Slobo ti bi prvo morao da se razvedeš. Razvod nije javan. Ti razmisli, pa dođi sa odgovorom i predlogom. Da li ti pristaješ da se razvedeš? - pitalo je Drvo Slobu.

- Pristajem! Ja to želim, samo mi dajte malo da razmislim. To je stvar koju ja želim da uradim, jer mi je stalo do Lune, ali ovo je krupan korak - odgovorio je Radanović.

Kada je ovo rekao Luni ona nije želela ni da čuje za razvod, a zbog čega otkrila je Banetu Čolaku koji je sa njom i Slobom bio u radionici.

- Nismo mladenci. Ne možemo. Logično! Ne može da završi sa tim! Nisam ja problem, nego ne želim da dečka stavljam u takvu situaciju da se zbog mene razvodi po rijalitiju. Ova sigurno neće potpisati. Ona je ovo htela, da bude u žiži javnosti! Ja bih se sada udala za njega! - rekla je Luna.

Koju je odluku na kraju pevač doneo i da li će se Đoganijeva složiti sa tim, ostaje da vidimo, a ako ste propustili ove scene pogledajte kako je sve izgledalo u video-klipovima koji su ispod.




Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs

Povezane vesti:


>