Region

Svet

Karleuša iznenadila sve komentarom o ljutoj rivalki - Dari Bubamari!

Jelena Karleuša i Dara Bubamara su poznate kao ljute rivalke na javnoj sceni, a JK je iznenadila sve kada je prokomentarisala koncert koji je najavila Dara. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, Jelena je bila potpuno iskrena kada je u pitanju njena koleginica. 

Karleuša iznenadila sve komentarom o ljutoj rivalki - Dari Bubamari! Foto: Screenshot YoutubePoznato je da su Karleuša i Dara Bubamara ljute protivnice, a evo Jelena komentariše solistički koncert koleginice. Kako je Dara Bubamara zakazala koncert u Areni 21. aprila 2018. godine, već je počelo da se spekuliše da li će uspeti da napuni dvoranu. Njena ljuta suparnica je prokomentarisala Darin potez i iznenadila sve.
 
- Pa super, dobro... Meni je drago. Drago mi je jer smatram da sve moje kolege koje imaju tako dugačke karijere i hitove treba da se ne plaše. Ako se ne varam, ona čak i duže peva od mene i nije imala nijedan solistički koncert, što mi je neshvatljivo - rekla je Jelena, a onda dodala:
 
- Naši pevači ne žele da se bacaju u trošak, jer veliki koncerti su veliki trošak. Drago mi je što je odlučila tako, i treba! Želim joj punu Arenu - iskrena je Karleuša.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Telegraf

Povezane vesti:


>