Zadruga

Parovi

ZADRUGA - IZBOR POTRČKA: Da li će ljubav pobediti?

Kako nalažu pravila rijalitija "Zadruga", novoimenovani Vođa u ponedeljak uveče bira svoje potrčke, koji će ga do kraja njegovog mandata služiti, a osim njih, bira i omiljenu osobu, koja uživa određene povlastice, od kojih je jedna od njih da može da spava u hotelu.

ZADRUGA - IZBOR POTRČKA: Da li će ljubav pobediti? Foto: Screenshot Youtube



Andrijana Radonjić, pevačica i učesnica najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", sinoć je izbačena iz rijaltijija "Zadruga", a njen zadatak bio je da imenuje ovonedeljnog Vođu. Kako je istakla, ona se dvoumila između Sanje Stanković i Zorane Stefanov. Na kraju je ipak odlučila da to bude Zorana jer smatra da će se dobro snaći u toj ulozi.

Zorana je večeras morala da donese tešku odluku, te odlučila da njeni potrčci budu Filip Đukić i Sara Reljić:

- Razmišljala sam dugo. Ja glasam za ljubav, reskiram zbog nje, pa su moji potrčci Filip i Sara, u paru. Filip, zato što mu se Sara sviđa, pa da mu pomognem, i da provedu vreme sami, da se razviju emocije. Sara, naravno, zbog Filipa, jer cela kuća vidi da su zaljubljeni jedno u drugo, a ona neće da popusti jer brine šta će reći ljudi napolju. Sad je već počela da se smeška i mislim da će se opustiti - rekla je Zorana.

Dok je Filip to opušteno prihvatio, Sari nije bilo svejedno:

- Prošle nedelje sam bila iznenađena, sad nisam jer sam načula da ću biti, odnosno kad sam načula, bila sam zatečena, ali dobro. Filip i ja možemo i ovde da budemo zajedno jer se on ne odvaja od mene 24 sata - rekla je Sara.  

Kada je u pitanju njena omiljena osoba, Zorana je izabrala Sanju Stanković, jer je ona njena najbliža drugarica, posle Andrijane, u Zadruzi.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs

Povezane vesti:


>