Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Anđelo i Teodora u žestokoj svađi, a njega tešila prva ljubav iz rijalitija! VIDEO

Rijaliti "Zadruga" spojio je nekoliko ljubavnih parova među kojima su i Anđelo i Teodora. Njih dvoje su sinoć imali još jednu svađu u nizu, koja je prošla uz suze, raskid, ali i pronalaženje utehe i saveta kod drugih učesnika. 

ZADRUGA: Anđelo i Teodora u žestokoj svađi, a njega tešila prva ljubav iz rijalitija! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Anđelo i Teodora su sinoć imali ozbiljnu svađu, što nije prvi put od kako su stupili u vezu u rijalitiju "Zadruga", ali svakako je najžešća do sada. Teodoru je povredilo to što je videla Anđela kako plače zbog bivše devojke, zbog čega mu je poručila da se vrati toj devojci. Suzama tu nije bio kraj, nekoliko sati kasnije odlučili su da razgovaraju o svemu, a Teodora je i tada plakala. 

- Neke stvari ne očekuješ i j*bi ga! Teško mi je da pričam nemam snage i ne znam gde se nalazim. Ne znam kako da pobegnem od tebe i kako da se sve ovo završi. Ne mogu više loše da se osećam zbog tebe - rekla je Teodora Anđelu.

Nakon razgovora koji je trajao skoro dva sata pevačica je otišla da spava dok je Ranković šetao po dvorištu. To je primetila Mina Vrbaški koja je odmah dotrčala da teši Anđela. Njega je celo stanje pogodilo pa je i on pustio po koju suzu. Inače, Mina je prva devojka sa kojom je imao ljubavne odnose pred kamerama, a zanimljivo je da se upravo njoj stalno vrati kada raskine sa Teodorom.

- Sad mi je još gore što sam nju povredio. Boli me k*rac za mene. Ja sam muško i je*e mi se! Ja sam klinac, nisam ja muškarac. Debil. Nisam zreo - zaključio je Anđelo.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu ispod: 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>