Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

TLZP: Prekinut nastup Branislava Lečića, glumcu se na sceni slošilo! VIDEO

Šestu epizodu emisije "Tvoje lice zvuči poznato" započeo je glumac Branislav Lečić koji je imao zadatak da imitira Dina Dvornika. Njemu je u toku nastupa pozlilo zbog umora i stresa, ali je ipak nekako uspeo da izvede numeru do kraja. 

TLZP: Prekinut nastup Branislava Lečića, glumcu se na sceni slošilo! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Branislav Lečić je otvorio šestu epizodu takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", a ovog puta imao je zadatak da imitira Dina Dvornika, izvodeći pesmu "Jače manijače". Nastup je započeo vrlo energično, ali u jednom trenutku je prestao da igra i peva, jer se nije dobro osećao. 

- Malo stres, malo umor, ovo je težak šou i zahteva stvarno posvećenje, bilo bi idealno da čovek ima samo to da radi - objasnio je Leka šta se dogodilo.

- Vidim da se ovde vi jako dobro zabavljate, što kapiram da je vama jako važno, ali ja ću se truditi da budem malo objektivna. Leka je dokaz da "show must go on" definitivno postoji i zauvek će postojati. Tako da moja podržka i poštovanje da je čovek svoju imitaciju do kraja izneo. A ovaj drugi nastup je pevački bio najbolji. Meni je to bilo ok - rekla je Marija Šerifović, gostujuć član žirija.

- Dino je bio strašan tip i žao mi je da je tako brzo otišao. Bio je jedan od najboljih ljudi koje sam poznavao za ono vreme rata kada smo svi išli svako na svoju stranu. Očekivao sam od tebe žešći ritam - prokomentarisao je Đuro.

Pogledajte kako je izgledao Lekin nastup u TLZP-u:


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>