Region

Svet

Milica Pavlović: Išla sam na terapije, nije sramota ići kod psihologa!

Za samo nekoliko godina uspela je da postane jedna od najtraženijih domaćih pevačica, a iako joj nije uvek bilo lako, Milica Pavlović stoički je izdržala sve nalete vetra i uspela u svakoj zamisli.

Milica Pavlović: Išla sam na terapije, nije sramota ići kod psihologa! Foto: Screenshot Youtube



- Kada su mi se roditelji rastali, išla sam na terapije i imam jako lepo iskustvo. Ne mislim da je sramota ići kod psihologa ili psihijatra. Čak mislim da može da pomogne kada je potrebno - rekla je Milica Pavlović, priznavši da nije mogla sama da izađe na kraj tokom teškog perioda, pa je otkrila i da neretko pusti suzu zbog raznih stvari.

- Često plačem, jer sve može da me rasplače. Bolesni i nemoćni ljudi skoro me skoro svaki dan rasplaču. Nekako mi se čini da nikad na te teme neću ojačati - navela je Pavlovićeva.

Atraktivna pevačica kaže da je njen skriveni talenat gluma i da veoma voli scenu, pa bi se tako vrlo rado nekada u životu oprobala i u toj ulozi. Milica Pavlović je otkrila i kako se bori sa viškom kilograma, koji je noćna mora za svaku ženu:

- Jaooo, jako teško. Kako kažu: “Umreću gladna i debela” (smeh). Volim da jedem i to je veliki problem kod mene, a o slatkišima i da ne pričam. Treniram, ali me česta putovanja nekad ometaju u borbi da skinem kilograme, tako da se zato desilo ovih nekoliko kilograma viška. Ali, reklo bi se da umem da upakujem sve kako treba.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Puls

Povezane vesti:


>