Svet

Region

Preko dva miliona pregleda u rekordnom roku: Poslušajte novu Sijinu pesmu! VIDEO

Prošlo je nekoliko nedelja od kad je Sija Furler najavila praznično izdanje pod nazivom "Everyday Is Christmas". Pesme su počele da stižu do publike i reakcije su odlične – numera "Santa's Coming For Us" oduševila je kantautorkine obožavaoce, ali i mnoge druge.

Preko dva miliona pregleda u rekordnom roku: Poslušajte novu Sijinu pesmu! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeUmesto poznatih božićnih i novogodišnjih melodija, australijska kantautorka nudi sunčanu, gotovo tropsku atmosferu u pesmi brzog ritma i „pretećeg“ naziva Santa's Coming For Us (Božić Bata dolazi po nas). Da li je i ostatak albuma vrcav kao i ova numera Sijini obožavaoci moći će da utvrde već 17. novembra, kada izdanje Everyday Is Christmas stiže u radnje.

Oni koji ne vole praznične pesme mogu da uživaju u hitu Dusk Till Dawn koji je Sija otpevala zajedno sa Zejnom Malikom.Poznate ličnosti često biraju da snime praznične pesme, a razlog je vrlo jednostavan. U vreme kada se približavaju praznici, prodaja cveta, naročito kada proizvod sadrži reč "božićni", tako da su razlozi komercijalni i muzičari tada imaju neverovatnu zaradu. 

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>