Svet

Region

Fanovi su ovo željno iščekivali: Kristina Agilera predstavila novu pesmu! VIDEO

Pet godina posle poslednjeg studijskog albuma Kristine Agilere njeni obožavaoci gladni su novih pesama. Pevačica je toga svesna pa je publici u ovom trenutku ponudila numeru "America" koju je snimila za jedno dokumentarno ostvarenje.

Fanovi su ovo željno iščekivali: Kristina Agilera predstavila novu pesmu! VIDEO Foto: Screenshot YoutubeUprkos tome što Kristina Agilera još nije spremila naslednika za album "Lotus" iz 2012. godine, publika može da vidi u kom pravcu se kreće njen muzički razvoj na osnovu pesme "America", napravljene za potrebe dokumentarca "Served Like a Girl".

Saradnja sa Lindom Peri, s kojom je američka pevačka zvezda snimila više hitova tokom karijere poput "Beautiful", "Candyman", "Lift Me Up", ovog puta kao rezultat ima patriotski obojenu numeru, piše muzički portal Idolator. 

- Ljudi dolaze i prolaze kroz ove hotelske sobe tražeći šansu da ostvare svoje snove u Americi - uvodni su stihovi nove Kristinine pesme.

Među izvođačima čije pesme se nalaze na albumu sa muzikom iz dokumentarnog filma "Served Like a Girl" su i Pink, Gven Stefani, Nataša Bedingfild, Pet Benatar.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>