Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Majka Jelene Golubović prestravljena, moli se da joj dete izvuče živu glavu!

Rediteljka Jelena Golubović je neko ko je više puta iskusio sve čari rijalitija. Ona je dva puta odnela pobedu u rijalitiju ''Farma'', a učešćem u rijalitiju ''Zadruga'' pokazala je da ne odustaje od svoje prepoznatljive taktike. 

ZADRUGA: Majka Jelene Golubović prestravljena, moli se da joj dete izvuče živu glavu! Foto: Screenshot Youtube



Otkad je ušla u rijaliti ''Zadruga'', Jelena Golubović se sukobila sa mnogim učesnicima, a svakako je najjači utisak do sada ostavio sukob sa Anđelom Vešticom koja je zbog napada na Jelenu čak i diskvalifikovana. Njena majka Svetlana Golubović pod velikim je stresom zbog onoga što njena ćerka preživljava u rijalitiju.

- Diže mi se kosa na glavi dok gledam šta rade mojoj Jeleni. Pa samo posle dva dana dogodio se incident sa Anđelom, to je za mene bilo jezivo. Mnogo sam se uplašila. Ta scena meni je trajala večno - počinje priču Svetlana Golubović i dodaje da će Anđela snositi posledice za svoje ponašanje.

U redu je da vas neko napada verbalno, to je psihološka igra, treba biti jak, ko ne može da izdrži ne treba ni da ulazi. Ja sam bila sa Anđelom na Farmi, znam kakva je ona, ali sam mislila da neće tako nasrnuti na Jelenu jer je pričala kako želi da pobedi. Međutim, to je bilo jače od nje. Sa Anđelom se nisam čula posle onog incidenta, niti imam želju. Nije me pozvala da mi se izvini bar i to jasno pokazuje da se ona ni najmanje nije pokajala za ono što je uradila Jeleni. Za ono što je uradila snosiće posledice - kaže Jelenina majka.

Svetlana kaže da njena ćerka u rijalitju nema nijednog prijatelja:

- Jelena tamo nema prijatelja, tamo svako igra svoju igru i sve je dozvoljeno. Svi su nešto osetljivi na decu, a kada Jeleni opsuju majku, to nije ništa za njih… To je isto. Ona se razračunava verbalno. Svi znaju kakav je igrač Jelena, ona puca na prvo mesto. Jelena svima njima bode oči jer im je najveća smetnja da dođu do svog cilja – do prvog mesta -  Ceca Golubović i kroz suze kaže da moli Boga da njena ćerka izvuče živu glavu iz rijalitija.

- Ja bih kao majka savetovala Jelenu da se malo primiri i da gleda da izvuče živu glavu. Meni je kao majci strašno da gledam šta joj se dešava unutra, mnogo mi je lakše bilo kada sam bila sa njom u rijalitiju. Odavde mi je sve nekako jezivo - rekla je Svetlana i dodaje da je Jeleninoj baka Caki najteže.

- Jelenina baka je bila mnogo bolesna pre nego što je ona ušla u Zadrugu, ali se za sada izvukla. To su godine, nikad se ne zna kada može da se desi ono najgore. Nedostaje joj Jelena, ali se mi koji smo tu trudimo da joj ugađamo i pružimo sve što je potrebno - završava Ceca Golubović.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Pink.rs

Povezane vesti:


>