Region

Svet

Saopštenje advokata Cetinskog: Toni nije mogao da vidi muškarca koji je ležao na ulici!

Zastupnici Tonija Cetinskog, za kog se smatra da je pregazio čoveka u Rovinju, tvrde da je muškarac ležao mrtav pre nego što je pevač naleteo na njega, a da je snimak koji je isplivao na Jutjubu snimljen odavno i da nema veze sa Cetinskim.

Saopštenje advokata Cetinskog: Toni nije mogao da vidi muškarca koji je ležao na ulici! Foto: Screenshot Youtube



Saopštenje Tonijevog advokata prenosimo u celosti:

- Poštovani, obraćamo vam se u ime naše stranke, gospodina Tonija Cetinskog, koji je, nažalost, juče oko 14 sati u Pustoj ulici u Rovinju, svojim automobilom naišao na telo pokojnog 62-godišnjeg muškarca koji je u trenutku nailaska vozila ležao na ulici, a čije telo u trenutku skretanja gospodin Cetinski nije mogao dam vidi. Nezavisno o stvarnom uzroku smrti pokojnika, koji će se utvrditi obdukcijom i policijskom istragom, ovo je najteži i najtužniji dan u životu gospodina Tonija Cetinskog koji je još u šoku, te je, usled boli i neverice, otkazao sve dogovorene koncerte i nastupe. Nažalost, u medijima se odmah pojavio snimak sa "Jutjuba" iz marta 2017. godine, za koju saobraćajni stručnjak Željko Marušić tvrdi da se radilo o "brutalnom ugrožavanju saobraćajne sigurnosti", što apsolutno nije tačno. Radi se o snimku nastalog za potrebe emisije "Star in the Car", koja je zabavnog karaktera i vožnja tokom snimanja je obavljena u kontrolisanim i sigurnosnim uslovima, te kao takva ne može predstavljati nikakav dokaz o eventualnoj nepropisnoj vožnji gospodina Tonija Cetinskog tokom jučerašnjeg dana, niti je sa istom u bilo kakvoj uzročnoj vezi.

Pripadnici policije su se na uviđaju uverili da oštrina krivine i širina ulice ne dopuštaju brzu i neopreznu vožnju, a kako se gospodin Toni Cetinski kretao oprezno, ovaj događaj predstavlja splet nesrećnih i tragičnih okolnosti za porodicu pokojnika kao i za celu porodicu Cetinski.

Tužan i skrhan ovim tragičnim događajem, gospodin Toni Cetinski izražava duboko saučešće porodici pokojnika, te moli medije da ne prenose netačne i neproverene informacije kojima se prejudicira uzrok tragičnog događaja u kojem se i sam našao, a kojima se nanosi šteta ne samo njemu i njegovoj porodici, već isto tako utiče i na ove teške i bolne dane za porodicu pokojnika -

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus/Alo

Povezane vesti:


>