Region

Svet

Ceca nakon nastupa u Beču otkrila šta misli o Palmi! VIDEO

Balkanska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nedavno se vratila iz Beča, gde je sada već tradicionalno pevala studentima u organizaciji njenog prijatelja Dragana Markovića Palme.

Ceca nakon nastupa u Beču otkrila šta misli o Palmi! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Ceca je u Beču nastupila pred 550 studenata iz Jagodine, koji studiraju u svom ili drugim gradovima Srbije, a svoje utiske je podelila čim je stigla u Srbiju.

- Deca su vesela, zadovoljna. Za njih je to doživljaj, da vide kako to rade njihove kolege na drugim fakultetima u inostranstvu, a što se mene tiče, meni je svake godine isto, jer je svake godine prelepo. Mi nismo narod koji je sklon da hvali, kamo lepe sreće da imamo više političara koji rade za svoj okrug i građane ono što radi Palma. On brine o penzionerima, studentima, srednjoškolcima, o majkama sa troje i više dece... Njegov trud je vredan poštovanja. On je jako vredan čovek, familijaran - rekla je Ceca za emisiju "Ekskluzivno".

Folk diva devetog novembra snima duetsku pesmu sa Sašom Matićem, ali ipak, za sada nije želela da otkrije o kakvoj pesmi je reč.


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>