Svet

Region

ŽENE POLUDELE ZA NJIM: Ovaj mladi glumac je novi seks simbol!

Šurku Ozildiz, glavni glumac u najgledanijoj turskoj seriji svih vremena, "Zavet", ima samo 29 godina, a već je stekao titulu seks simbola u Turskoj.

ŽENE POLUDELE ZA NJIM: Ovaj mladi glumac je novi seks simbol! Foto: Screenshot Youtube



Ovaj mladi glumac u seriji "Zavet", koja će uskoro početi sa prikazivanjem na TV Pink, glumi mladog klesara Sejita Zahira, poznatog po svojim principima, integritetu i hrabrosti. Upravo zbog toga pomaže Zuhre Filiz da pobegne od braka sa moćnim Fikretom Karakajom, ali nije ni slutio da će se zaljubiti u nju. Šta će sve Zuhre i Sejit morati da urade da bi spasili svoju ljubav, gledaoci će saznati u uzbudljivoj turskoj seriji "Zavet", a Šukru je već sada pridobio ženska srca.

Šukru, koji je po majčinoj liniji Grk, već se smatra jednim od najzgodnijih, ali i najtalentovanijih turskih glumaca. Često se nalazi u samom vrhu top-lista najbolje obučenih muškaraca u Turskoj, a uprkos svim tim epitetima koji ga prate, ovaj dvadesetdevetogodišnjak ostao je skroman, zbog čega će ga žene verovatno još više voleti. Međutim, iako je Šukru san mnogih devojaka, već više od godinu dana u vezi sa prelepom Rabijom Jaman. Njih dvoje poznaju se već pet godina, ali su tek pre godinu dana odlučili da započnu ljubavnu vezu i od tada su nerazdvojni. Rabija i Šukru već planiraju svadbu za leto sledeće godine, a glumac je nedavno u jednom intervjuu otkio da li voli strastvene avanture ili duge veze.

- Ko bilo šta započinje razmišljajući o tome? Na putu na koji se kreće sa takvim razmišljanjem, ne može se pronaći ljubav. Na tom putovanju se treba voditi osećanjima, strasti se rasplamsaju, i ako sve bude u redu, strast može potrajati dugo, voleo bih da verujem čak i ceo život - rekao je popularni glumac, a onda otkrio šta očekuje od veza.

- Nemam očekivanja, veze prestaju da funkcionišu kada se pojave očekivanja i osećaj obaveze. Treba da postoji odanost, a odanosti doprinosi upravo ljubav - rekao je Šukru.

Šukru sebe ne smatra slavnim, i kako sam kaže, nastavio je da živi kao i svaki drugi čovek, što je još više doprinelo njegovoj popularnosti. Ovog zgodnog turskog glumca ćete u ulozi Sejita uskoro gledati u neverovatnoj ljubavnoj priči u seriji "Zavet", samo na TV Pink!

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>